Hoe schrijf je een goede blog? En hoe verdien je hier geld mee?

Hoe schrijf je een goede blog

Hoe schrijf je een goede blog en hoe zorg je ervoor dat je website bezoekers niet meteen weer afhaken? Je hebt een affiliate website of begint hier net mee, je doel is veel bezoekers trekken zodat er op je affiliate link geklikt gaat worden. Maar hiervoor zul je wel een goede blog moeten schrijven. Waar let je op, wat moet er wel in je blog staan en wat vooral niet? Je leest het in onderstaande blogbericht.

Lees meer

Met deze SEO Tips je website hoger in de zoekresultaten

SEO Tips search engine optimization op een laptopscherm

SEO tips krijg je nooit te veel, als jouw website SEO technisch goed in elkaar steekt dan wordt deze beter gevonden in de zoekmachines. SEO of te wel Search Engine Optimization, is absoluut noodzakelijk voor een succesvolle website. Dat is ook de reden dat er zo veel SEO-bedrijfjes te vinden zijn op het internet. Ze helpen je graag, vaak in ruil voor een flinke vergoeding, je website beter vindbaar te maken in Google.

Lees meer

3 Belangrijke WordPress plugins voor een goed werkende affiliate website. Deze 3 WordPress plugins zijn essentieel voor een affiliate website.

Wil je een goed werkende affiliate website waarmee je geld gaat verdienen? Dan is WordPress essentieel maar ook zul je enkele belangrijke WordPress plugins moeten installeren. In dit artikel ga je ontdekken welke plugins dit zijn.

belangrijke wordpress pluginsWil je geld verdienen met Affiliate Marketing dan is het belangrijk dat je een goed werkende website hebt. De eerste stap is het installeren van WordPress op jouw hosting, maar alleen daarmee ben je er nog niet, ook zul je enkele belangrijke WordPress plugins moeten installeren. Hieronder vind je 3 WordPress plugins die echt nodig zijn om een succesvolle Affiliate website op te bouwen, zodat jouw website geld voor je gaat verdienen. Lees meer

Hoger in Google – 9 tips om hoger in Google te scoren

Natuurlijk wil je hoog in Google komen als je een website hebt gemaakt, maar hoe kom je daar? Met zoekmachine optimalisatie kom je hoger in de zoekmachines, wat dit is en hoe je het op de juiste manier toepast lees je op deze pagina.

hoger in GoogleAls je een website hebt dan wil je ook gevonden worden en bezoekers op je website krijgen. Daarvoor is het noodzakelijk dat jouw website hoog in de zoekmachines komt te staan. Want bezoekers die rechtstreeks op jouw website komen zijn op de vingers van 1 hand te tellen. Door de juiste zoekmachine optimalisatie (SEO) toe te passen zal jouw website hoger in de zoekmachines komen.

Als je al een website hebt dan weet je ongetwijfeld dat op de eerste pagina in Google komen erg belangrijk is. Sommige “SEO specialisten” doen soms net of het heel erg moeilijk is om hoog in de zoekmachines te komen. Maar het hoeft echt niet zo moeilijk te zijn, als je, je aan onderstaande tips houdt dan kan ook jouw website op de eerste pagina van Google terecht komen. En met een beetje extra aandacht zijn zelfs de eerste 3 posities makkelijk haalbaar.

Lees meer

Van http naar https – Stap over zonder problemen Waar moet je op letten bij de overstap naar https

Van http naar https overstappen is aan te raden, echter zijn er wel enkele spelregels, waar je op moet letten om zonder problemen over te stappen.

van http naar httpsBegin van dit jaar heeft Google aangekondigd dat websites met een https positiever zullen worden beoordeeld vergeleken met een http. Wat eigenlijk betekend dat websites met https hoger zullen scoren in Google, dus is het een prima optie om over te stappen van http naar https.

Als je met een nieuwe website start, is het natuurlijk simpel dan start je met https maar heb je al een bestaande website met een http dan kan ik mij voorstellen dat je, je afvraagt of je zonder problemen kunt overstappen. Lees meer