Geld bijverdienen naast je baan | Gewoon eenvoudig vanuit huis

bijverdienen naast je baan, euro biljetten en munt geld

Kun je geld bijverdienen naast je baan? Ja dat kan inderdaad, ik ken zelfs mensen die begonnen zijn met naast hun baan wat geld bij te verdienen. Maar later ontslag hebben genomen, omdat ze meer geld “bijverdienden” dan het salaris dat ze kregen van hun baas.

Waarom je wilt bijverdienen naast je baan kan verschillende redenen hebben. Misschien wil je wat extra geld verdienen voor een vakantie, of je houd aan het einde van je salaris nog een stukje maand over en wilt hierom extra geld bijverdienen.

Wat ook de reden ervoor is dat je wat extra geld wilt bijverdienen naast je baan, je hebt hier verschillende mogelijkheden voor. Hieronder laat ik je enkele mogelijkheden zien die misschien wel wat voor jouw zijn. En je hoeft er niet veel vrije tijd in te steken. Je kunt met enkele uren per week meestal al starten.

Bijverdienen naast je baan hoe makkelijk is dat

Er zijn dus verschillende mogelijkheden om naast je baan wat extra geld bij te verdienen. De ene mogelijkheid ligt je waarschijnlijk wat beter dan de andere, maar als je, je er een beetje in verdiept dan is alles mogelijk. In sommige verdienmogelijkheden zul je wat meer tijd moeten steken dan in de andere. Maar als je echt wilt dan gaat het je lukken ook.

Hieronder zie je enkele mogelijkheden, dit is een kleine greep om je een idee te geven hoe je zoal kunt bijverdienen naast je baan. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Affiliate marketing

Met affiliate marketing kun je als je het goed aanpakt in korte tijd al geld verdienen. Je zult er wel wat tijd in moeten steken maar als je eenmaal geld verdient met affiliate marketing dan is dit in de meeste gevallen een passief inkomen.

Bij affiliate marketing promoot je producten van iemand anders, je hoeft dus zelf niets te versturen en hebt dus ook geen voorraad nodig. Je promoot deze producten het beste via een eigen website, door middel van een affiliate link. Als er na het klikken op deze link een verkoop tot stand komt dan ontvang jij een gedeelte van de verkoopprijs. Dit kan wel oplopen tot 50% van de verkoopprijs.

Je kunt dus al met een kleine investering beginnen, het enige wat je geld kost is een domeinnaam en hosting. Verder hoef je in eerste instantie nergens in te investeren.

Klik hier als je meer wilt weten over affiliate marketing en hoe je hier geld mee kunt verdienen >>>

Dropshipping

Dropshipping heeft overeenkomsten met affiliate marketing, ook hierbij verkoop je producten van iemand anders. Deze kun je verkopen in een eigen webshop, maar je kunt er ook voor kiezen om deze te verkopen via bijvoorbeeld Bol.com.

Bij dropshipping verzend je wederom niet zelf het product, je bent dus ook nu geen voorraad nodig. Alleen heb je hier wel wat meer werk aan, nadat de klant het product heeft bestelt, zul jij een bestelling moeten plaatsen bij de producteigenaar. Deze stuurt vervolgens het product rechtstreeks naar de klant.

Klik hier als je meer wilt weten over dropshipping en schrijf je direct in voor de GRATIS training >>>

Youtube

De kans is zeer groot dat je Youtube wel kent, waarschijnlijk heb je wel eens youtube video’s gekeken. Maar wist je dat je met Youtube ook geld kunt verdienen. Wellicht heb je, je wel eens af gevraagd waarom er voor of tijdens sommige video’s reclame wordt getoond. Heel eenvoudig hiervoor krijgt de uploader van de video een kleine bijdrage meestal via Google adsense, hoe vaker de reclame wordt getoond hoe meer eraan wordt verdient.

Je kunt zelf ook video’s uploaden er hierin reclame laten tonen waardoor je geld verdient. Maar je kunt Youtube ook gebruiken voor affiliate marketing en dropshipping. Je maakt dan een video over het product dat je verkoopt of promoot en plaatst dan een affiliate link of een verkoop link in de beschrijving onder de video. Komt er na het klikken op deze link een verkoop tot stand dan verdien jij commissie.

Je kunt alleen Youtube gebruiken en hebt dus geen eigen website nodig, maar je kunt het ook combineren. Dus zowel Youtube gebruiken als een eigen website bouwen.

Freelance werk

Lijkt het bovenstaande je te moeilijk (is het trouwens niet hoor) of wil je niet elke vrije minuut aan een website werken. Dan nog kun je geld bijverdienen naast je baan, dit kun je bijvoorbeeld doen met freelance werk. Misschien ben je wel goed in het schrijven van teksten, of het bouwen van een website, hier kun je best veel geld mee verdienen.

Er zijn genoeg mensen die een website willen maar zelf geen idee hebben hoe dit moet, of geen zin hebben om hier tijd in te steken. Hetzelfde geld voor het schrijven van teksten voor hun website. Ben je hier wel goed in schrijf je dan in op bijvoorbeeld sitedeals.nl of fiverr.com. Op deze sites kun je, jezelf aanmelden als b.v. tekstschrijver, maar er zijn ook mensen die vragen om een tekstschrijver.

Wat is de beste manier om geld bij te verdienen

Één beste manier om bij te verdienen naast je baan is er eigenlijk niet het is maar net wat er het beste bij je past. Maar ik raad je toch aan om je eerst te verdiepen in affiliate marketing. Je kunt hierbij namelijk je eigen tijd indelen en hoeft niet constant met je business bezig te zijn.

Als een affiliate website eenmaal staat dan kan deze op de automatisch piloot geld voor jouw verdienen. Natuurlijk zul je er eerst wel wat tijd in moeten steken. Denk ook niet dat je direct al honderden euro’s verdient met een affiliate website, hier moet je aan bouwen. Maar als je website eenmaal staat dan kan je affiliate website 24 uur per dag 7 dagen in de week affiliate producten voor je verkopen. En dan is enkele honderden euro’s per maand prima niet uitgesloten.

Het kan zo ook maar voorkomen dat als je s’ morgens uit je bed komt je al een paar verkopen hebt gerealiseerd, helemaal passief. Of je bent op je werk en je krijgt een e-mailtje dat je weer een verkoop hebt gerealiseerd, hoe cool is dat.

Affiliate marketing business opzetten makkelijk

Een affiliate marketing business opzetten is eigenlijk heel simpel, even in het kort.

  1. Kies een markt waarin je producten kunt promoten.
  2. Kies een domeinnaam en regel hosting.
  3. Maak een website.
  4. Plaats waardevolle content op je website.
  5. Plaats je affiliate link op je website

Dit is natuurlijk heel in het kort hoe je een affiliate marketing business opzet. Wil je meer weten lees dan eens dit artikel die je op deze website vindt.

Affiliate Marketing Business starten.

Wil je starten met affiliate marketing dan kun je natuurlijk alles zelf uitzoeken. Dit is namelijk gewoon op internet te vinden. Maar waarom de fouten maken die anderen ook al eens gemaakt hebben. Kijk bijvoorbeeld eens op Internet Succes Gids, klik op de button hieronder en ontdek hoe jij ook geld kunt bijverdienen naast je baan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *