Blog

Marketheme of WordPress | Wat is de beste keuze

Marketheme of WordPress

Als je wilt starten met affiliate marketing dan kun je dit het beste doen via een eigen website. Maar deze website moet wel gebouwd worden, in principe kun je dit makkelijk zelf als je tenminste een beetje handig bent. Ben je niet handig of zie je om andere redenen het niet zitten om zelf een website te bouwen dan kun je dit uit besteden, of je kiest voor Marketheme. Dit is een kant en klare oplossing voor het bouwen van een affiliate website. Wat je zoal kunt verwachten van Marketheme en of het beter is dan WordPress zul je hieronder ontdekken.

Lees meer

Affiliate Marketing voor beginners | Hoe verdien je online geld

affiliate marketing voor beginners

Als je op deze website terecht bent gekomen dan ben je hoogst waarschijnlijk geïnteresseerd in online geld verdienen. Misschien ben je er nog niet helemaal van overtuigd of het wel wat voor je is. Of ben je er al wel uit maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Dat kan ik mij goed voorstellen want affiliate marketing is voor beginners nogal spannend.

Het kan zijn dat je met affiliate marketing wilt starten om een extraatje bij te verdienen naast je vaste baan. Maar je kunt er ook zoveel geld mee verdienen dat je, je vaste baan op kunt zeggen en kunt leven van je affiliate business. Om je wat op weg te helpen zal ik je hieronder uitleggen hoe je kunt starten met affiliate marketing en hoe je hier geld mee kunt verdienen. Lees dus vooral verder als je geïnteresseerd ben in online geld verdienen.

Lees meer

Geld bijverdienen naast je baan | Gewoon eenvoudig vanuit huis

bijverdienen naast je baan, euro biljetten en munt geld

Kun je geld bijverdienen naast je baan? Ja dat kan inderdaad, ik ken zelfs mensen die begonnen zijn met naast hun baan wat geld bij te verdienen. Maar later ontslag hebben genomen, omdat ze meer geld “bijverdienden” dan het salaris dat ze kregen van hun baas.

Waarom je wilt bijverdienen naast je baan kan verschillende redenen hebben. Misschien wil je wat extra geld verdienen voor een vakantie, of je houd aan het einde van je salaris nog een stukje maand over en wilt hierom extra geld bijverdienen.

Lees meer

Beginnen met Affiliate Marketing| Zo start je een affiliate website

Beginnen met affiliate markting

Beginnen met affiliate marketing is niet moeilijk, als je tenminste weet welke stappen je moet ondernemen. Zo zul je een goede niche markt moeten zoeken en hiervoor een website of blog moeten maken. Natuurlijk heb je ook een product nodig op te promoten.

Wil je beginnen met affiliate marketing maar weet je niet hoe je moet starten? Lees dan hieronder verder en ontdek de stappen die je moet nemen om een succes volle affiliate business op te zetten.

Lees meer

Wat is een goede Call To Action? Die bezoekers sneller laat klikken

Call To Action

Wat is een goede Call To Action (CTA) dit is een vraag die ik nogal eens tegenkom. Het antwoord is eigenlijk simpel, een goede CTA is een button waar mensen gelijk op klikken zodra ze op je website komen. Maar natuurlijk is dit in de praktijk veel minder simpel.

Waar je op moet letten bij het maken van een goede Call To Action zal ik proberen je hieronder uit te leggen. Ontdek hieronder hoe je een goede Call To Action maakt en waar je op moet letten.

Lees meer

Je Eigen Blog Starten | 8 stappen voor een beginnend blogger

je eigen blog starten

Je eigen blog starten doe je misschien wel om mensen te informeren over bepaalde onderwerpen. Of om je mening te geven over bepaalde onderwerpen. Maar het kan ook zijn dat je een blog begint om hier online geld mee te verdienen.

Een blog is veel dynamischer dan een gewone website, dit komt omdat bezoekers kunnen reageren op de geplaatste blogberichten. Ook kun jij hier weer op reageren zodat er een soort conversatie ontstaat. Een blog is dus eigenlijk een mix van een gewone website en een forum.

Lees meer

Wat is een passief inkomen?

een groeiend passief inkomen

Een passief inkomen opbouwen en online geld verdienen gaat het beste als je een affiliate website maakt in een winstgevende niche markt. Je bouwt hiervoor een website die je voor langere tijd, het liefst voor jaren, geld oplevert. Natuurlijk moet de website wel goed geoptimaliseerd te zijn zodat het maximaal uitbetaald. In dit blogbericht zul je ontdekken waar je op moet letten als je een passief inkomen op wilt bouwen zonder dat je hier veel tijd in hoeft te steken.

Lees meer

De Beste Nederlandse Affiliate Netwerken

De beste Nederlandse affiliate netwerken

De beste Nederlandse affiliate netwerken: Er zijn vele Nederlandse affiliate netwerken, zelf heb ik mij de laatste jaren bij meerdere netwerken geregistreerd. Maar lang niet elk affiliate netwerk paste bij mij. Hieronder zie je de affiliate netwerken die ik op dit moment gebruik bij verschillende van mijn affiliate websites.

Wat trouwens niet betekent dat andere netwerken die hier niet genoemd zijn, niet goed zijn. Maar ikzelf kan het beste uit de voeten met deze netwerken en geven ook nog eens de meeste commissie.

Lees meer