Affiliate Marketing Revolutie Ontdek wat je kunt verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie

affiliate marketing revolutieWaarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je twijfelt of je de affiliate marketing revolutie zult aanschaffen. Of omdat je meer informatie zoekt over wat je allemaal kunt verwachten van de affiliate marketing revolutie.Hieronder zul je ontdekken wat je allemaal kunt verwachten en of het ook echt het aanschaffen waard is.

Wat is affiliate marketing precies?

Allereerst nog even kort over wat affiliate marketing nu eigenlijk precies is. Affiliate marketing is een vorm van internet marketing, waarbij het gaat om het promoten van producten of diensten.

Deze producten of diensten bied je echter niet zelf aan, maar je promoot deze voor iemand anders, met als enige doel hier een verkoop mee te genereren. Je kunt dit doen door te promoten via een website of door advertenties te plaatsen op b.v.Facebook of Marktplaats of via diverse andere social media.

Als er door jouw inspanningen een verkoop plaats vindt dan krijg jij vervolgens een percentage van de verkoopprijs, hoeveel dit is verschild per product en per aanbieder.

Je kunt deze producten vinden op affiliate netwerken of affiliate programma’s waarvoor je, je gratis kunt inschrijven en direct kunt starten met affiliate marketing.

Wat is de affiliate marketing revolutie?

Maar hoe start je nu met affiliate marketing? Hier kan de affiliate marketing revolutie je goed bij helpen, dit is nl. een uitgebreide training die je helpt met het starten van affiliate marketing. In deze video training vind je alles wat te maken heeft met affiliate marketing, zodat na het volgen van deze training, affiliate marketing geen geheimen meer voor jou heeft.

De affiliate marketing revolutie is een video training die is gemaakt door Jacko Meijaard, aan  de hand van zijn video’s leer je om een online affiliate onderneming op te zetten. Je kunt gewoon alles wat hij in de video’s voor doet kopiëren, je zult zien dat starten met affiliate marketing zo echt niet moeilijk is.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko MeijaardJacko heeft de affiliate marketing revolutie een paar jaar geleden samengesteld, en is ook al weer meerder keren vernieuwd. Op dit moment is de Affiliate Marketing Revolutie nog een van de enigste zo niet de enige goede affiliate marketing training die er is.

Jacko is niet één van die zogenaamde internet guru’s die beweren je te helpen om online geld te verdienen, maar waarbij achteraf blijkt dat ze de enige zijn die geld hebben verdiend.

Zijn dagelijkse inkomen verdient Jacko zelf ook met affiliate marketing en hij leert je ook echt de kneepjes van het affiliate marketing vak. Naast de affiliate marketing revolutie heeft hij ook al jaren de website internetsuccesgids.nl waarop hij heel veel informatie deelt over internet marketing en affiliate marketing.

Wat leer je in de affiliate marketing revolutie?

Jacko laat je in de training video’s van de affiliate marketing revolutie precies zien hoe je een goed werkende affiliate onderneming opzet. Zelfs als je nog niet eens precies weet wat affiliate marketing precies is of hoe dit werkt.

Hij leert je hoe je goede affiliate producten kunt vinden, hoe en waar je deze het beste kunt promoten en hoe je hier geld mee gaat verdienen.

Kortom je leert alle ins en outs over affiliate marketing, zodat je na het volgen van deze training niets zelf meer hoeft uit te zoeken.

P.S. De Affiliate Marketing Revolutie is geen snel rijk methode, je zult wel actie moeten ondernemen om geld te verdienen.

Voor wie is de affiliate marketing revolutie?

De affiliate marketing revolutie is geschikt voor iedereen die interesse heeft om met affiliate marketing geld te verdienen. Of je nog maar net begint en nog niet weet hoe je precies moet starten. Of al bezig bent met affiliate marketing, maar het nog niet zo wil lukken doordat je ergens vast loopt, of als je nog niets verdiend.

De affiliate marketing revolutie helpt je met alle vragen waar je nog mee zit en vind je niet de antwoorden waarnaar je zoekt, je kunt deze altijd stellen via in het forum.

Inhoud affiliate marketing revolutie?

Zoals gezegd bestaat de affiliate marketing revolutie uit een uitgebreide videotraining, deze training bestaat totaal uit 69 video’s. Om het je makkelijk te maken zijn deze video’s opgedeeld in 7 verschillende modules, over affiliate marketing met het Marketheme (hierover hieronder meer) en 6 modules zonder het Marketheme. Elke module behandeld 1 aspect van de affiliate marketing revolutie.

Marketheme

Als je geld wilt verdienen als affiliate is het aan te raden, om voor het product dat je wilt promoten, een website te maken. Dit kun je het beste doen met behulp van wordpress. WordPress is een programma waarmee je een website, blog of webshop kunt bouwen en onderhouden WordPress is gratis en is makkelijk om te leren.

Maar als je nieuw bent in het bouwen van een website dan is het misschien allemaal wat veel, hiervoor is Marketheme ontwikkeld. Marketheme is een thema waarvoor je geen technische kennis nodig hebt en het is speciaal ontwikkeld voor affiliate marketing. Marketheme is een thema met alle tools die je nodig hebt om een goede affiliate website te maken.

Als je wilt starten met de Affiliate Marketing Revolutie kun je er voor kiezen om dit te doen met Marketheme maar je kunt er ook voor kiezen om dit zonder te doen en gewoon WordPress te gebruiken. Voor beide opties vindt je video’s in de Affiliate Marketing Revolutie.

Op onderstaande afbeelding zie je hoe het ledengedeelte er uitziet:

Start Hier:

De videotraining begint met 2 modules die nog niet de echt training zijn. In de eerste module “start hier” wordt je wegwijs gemaakt door de videotraining. In de volgende module vind je video’s over inspiratie en motivatie. Hoewel deze video’s niets over de training bevatten raad ik je toch aan deze te bekijken, het kan nooit geen kwaad.

Dan nu over de de trainingvideo’s van de Affiliate Marketing Revolutie. DE eerste 7 modules gaan over een affiliate website opzetten met Merketheme

Module 1 – Starten met affiliate marketing:

In de eerste module ontdek je wat affiliate marketing is welke affiliate netwerken er zijn en ontdek je hoe je de juiste producten kiest. Verder zie je hoe je een domeinnaam registreert en hoe je een website aanmaakt.

Module 2 – Website inrichten:

In deze module ontdek je hoe je een website moet inrichten denk hierbij een pagina maken, een logo aanpast en een menu maken. Verder laat Jacko je zien hoe je een blog- en een hooftpagina instelt.

Module 3 – Hoog scoren in Google:

In deze module ontdek je hoe je de website optialiseerd voor zoekmachines zoals b.v. Google. Verder zie je ook hoe je de juiste zoekwoorden kunt achterhalen en hoe je hier een blogbericht over kunt schrijven en op de juiste manier opbouwd.

Verder ontdek je hoe je een verdienmodel toepast en hoe en waar je een affiliatelink plaatst zodat je meer kans hebt dat een bezoeker op deze link klikt en je evt. een verkoop genereerd.

Module 4 – Website live zetten:

Ondanks dat deze module slechts 3 video’s bevat is deze module toch heel erg belangrijk. Je ontdekt hierin namelijk hoe je, jouw website online moet zetten, zodat je bezoekers kunt krijgen en er op je affiliatelink geklikt kan worden.

Module 5 – Meten is weten:

Ook dit is een kleine module deze bevat slechts 2 video, in deze video ontdek je hoe je de prestaties kunt meten van jouw website. Dit meten doe je met Google Analytics en Google Search Console. Hoe je dit instelt laat Jacko je zien in deze module. Hoewel meten pas nut heeft als je behoorlijk wat bezoekers hebt, is het toch erg belangrijk dat je dit meteen instelt.

Module 6 – Puntjes op de i:

Als je een website maakt dan zijn er altijd wel kleine dingetjes waar je niet uitkomt. Je moet hier niet te lang bij stil blijven staan maar ze moeten wel opgelost worden. In deze module ontdek je hoe je, jouw website afmaak, categorieën toevoegd, breadcrumbs activeerd en hoe je een call to action (CTA) maakt.

Module 7 – Afronding:

In deze module laat jacko je zien hoe je nieuwe berichte toe kun voegen aan je blog en waar je vooral op moet letten.

Als je de Affiliate Marketing revolutie hebt aangeschaft zonder Marketheme dan zijn de volgende 6 modules erg belangrijk voor jou.

Instructie 1 – Je website zonder Marketheme:

In deze module ontdek je hoe je een domeinnaam registreerd en hoe je hosting regelt. Als je namelijk geen Markethem hebt zul je zelf moeten zorgen voor hosting. Wees trouwens niet bang dat dit veel geld kost, het enige wat je moet betalen zijn jouw domeinnaam en webhosting maar dat is voor minder dan € 10 per jaar al geregeld bij Versio.

Ook zul je zelf WordPress moeten installeren, ook dit is gratis, hoe dit moet zie je ook in deze module. Hoewel dit niet moeilijk is, is het met deze video helemaal een peuleschil.

Instructie 2 – WordPress goed instellen:

Als je WordPress hebt geïnstalleerd dan zul je nog bepaalde instellingen moeten doen. Wat voor instellingen dit zijn en hoe je dit doet zie je in deze module. Verder zie je hoe je pagina’s en berichten maakt en hoe je he theme aanpast. Ook ontdek je hoe je, je aanmeld bij affiliate netwerken.

Instructie 3 – Google is je vriend:

Ïn deze module ontdek je wat SEO is en waarom dit belangrijk is voor de vindbaarheid van je website. Verder laat Jacko je zien hoe je de juiste zoekwoorden vindt enhoe je ook de afbeeldingen op je website optimaliseerd.

Instructie 4 – Geld verdienen met je website:

Je wilt dat je website geld voor je gaat verdienen, hoe je dit doet ontdek je in deze korte module. Ook ontdek je hoe je meerdere berichten plaatst met relevante zoekwoorden en hoe je goede content moet plaatsen.

Instructie 5 – “The money is in the List”:

Waarschijnlijk heb je het ooit wel eens gehoord “The money is in the list” met het list wordt hier een lijst bedoeld met e-mail adressen. In deze module ontdek je waarom een e-mail lijst belangrijk is en hoe je deze e-maillijst kunt maken.

Instructie 6 – Leads scoren:

Als je een e-mail adressen wilt verzamelen zul je leads moeten scoren dit gaat meestal met zogenaamde leadpagina’s. Wat dit zijn en hoe je deze maakt laat Jacko je stap voor stap zien.

Laatste module – Teksten uitbesteden:

De laatste module bevat slechts 1 video, in deze video zie je hoe je, als je het zelf moeilijk vindt om teksten te schrijven, toch geld kunt gaan verdienen met je website. Je kunt namelijk ook je teksten uitbesteden, hoe en waar je deze tekstschrijvers vindt zie je in deze module.

Starten als affiliate

Wat kost de affiliate marketing revolutie?

Je weet nu wat je kunt verwachten van de affiliate marketing revolutie, maar wat kost het nu om deel te nemen en is het zijn geld wel waard?

Je betaalt voor de training eenmalig slechts € 47 en dat is echt niet veel voor zo’n uitgebreide training, waarin je leert om een complete online onderneming op te zetten.

Maar is het deze 47 euro wel waard? Ik vind van wel, je leert namelijk om een complete online onderneming op te zetten, waar mee je een veelvoud van dit bedrag gaat verdienen.

Let echter wel op, het is geen snel geld training en je zult er echt mee aan de gang moeten. Als je denkt dat je na de aanschaf vanzelf geld gaat verdienen dan raad ik je aan op deze training niet aan te schaffen.

Als je ervoor kiest om Marketheme erbij te nemen dan kost je dit nog eens €67 per maand. Marketheme is niet noodzakelijk maar als je helemaal nieuw bent en geen verstand van WordPress hebt is het misschien een overweging waard.

Je kunt natuurlijk alles zelf uitzoeken en ik moet eerlijk zijn dat heb ik ook gedaan. maar dit kost tijd. En je moet je realiseren dat alles dat zolang je alles aan het uitvogelen bent, je waarschijnlijk nog geen geld zult gaan verdienen met je website.

Als je daarentegen start met Marketheme dan heb je meteen een website staan waarmee je vanaf dag 1 geld kunt gaan verdienen. maar of je dit het geld waard vindt moet je zelf overwegen.

30 dagen geld terug garantie.

Mocht je na de aanschaf van de affiliate marketing revolutie om de één of andere reden niet tevreden zijn, dan kun je binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden altijd je geld terug vragen.

Maar ik weet bijna zeker dat je dit niet zult gaan doen. Ik heb de training al enkele jaren geleden aangeschaft en heb tot de dag van vandaag nog geen seconde spijt gehad.

Waarom de affiliate marketing revolutie aanschaffen?

De affiliate marketing revolutie is de beste affiliate marketing training die op dit moment nog bestaat. Het is geen snel geld methode je zult er dus echt voor moeten werken om het echt te laten slagen.

Ben je echt opzoek naar een training die je kan helpen geld te verdienen met affiliate marketing, dan raad ik je echt aan de affiliate marketing revolutie aan te schaffen.

Jacko laat je zien hoe hijzelf affiliate marketing toepast en het enige wat je hoeft te doen is de stappen die hij in de video’s laat zien te kopiëren. Als je alles stap voor stap volgt dan zal het jou ook zeker lukken.

Als je ondanks de duidelijke video’s nog vragen hebt dan kun je deze altijd stellen in het forum. Jacko is hier zelf heel vaak aanwezig om de vragen die er zijn te beantwoorden.

Maar er zijn ook heel veel andere affiliate marketeers aanwezig in dit forum, die al geld verdienen met affiliate marketing en die je ook eerlijk antwoord geven op jouw vragen.

Wil je dus serieus aan de slag met affiliate marketing dan is de affiliate marketing revolutie echt een aanrader.

DIRECT STARTEN MET DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE? KLIK HIER

Affiliate Marketing Revolutie