3 Belangrijke WordPress plugins voor een goed werkende affiliate website. Deze 3 WordPress plugins zijn essentieel voor een affiliate website.

Wil je een goed werkende affiliate website waarmee je geld gaat verdienen? Dan is WordPress essentieel maar ook zul je enkele belangrijke WordPress plugins moeten installeren. In dit artikel ga je ontdekken welke plugins dit zijn.

belangrijke wordpress pluginsWil je geld verdienen met Affiliate Marketing dan is het belangrijk dat je een goed werkende website hebt. De eerste stap is het installeren van WordPress op jouw hosting, maar alleen daarmee ben je er nog niet, ook zul je enkele belangrijke WordPress plugins moeten installeren. Hieronder vind je 3 WordPress plugins die echt nodig zijn om een succesvolle Affiliate website op te bouwen, zodat jouw website geld voor je gaat verdienen.

Belangrijke WordPress plugins.

Om een goed werkende affiliate website te bouwen is het dus noodzakelijk om WordPress te installeren. WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je op een eenvoudige manier een website kunt bouwen en onderhouden. En is uitermate geschikt om een affiliate website mee te bouwen.

Het grootste voordeel van WordPress is dat je plugins kunt installeren die je helpen om een goede website te bouwen. Maar het is nu ook weer niet de bedoeling dat je zo maar allerlei plugins installeert. Eigenlijk moet je zo weinig mogelijk plugins installeren want hoe mee je installeert hoe trager je website laad. En een trage website zal veel moeilijker bezoekers vasthouden, bij affiliate marketing zijn bezoekers juiste belangrijk, dus een snelle affiliate website zal meer geld voor je verdienen.

Maar toch zul je enkele belangrijke WordPress plugins moeten installeren. Deze plugins zullen je helpen om beter vindbaar te worden in de zoekmachines zoals Google. En zullen de website sneller maken waardoor deze weer hoger in Google zal verschijnen en hoog in Google betekend meer bezoekers.

Deze 3 belangrijke WordPress Plugins moet je dus in ieder geval installeren als je een affiliate website bouwt.

Yoast SEO.

Yoast SEOEen WordPress plugin die je echt niet mag missen en absoluut moet installeren is de Yoast SEO plugin. Deze plugin helpt je om je affiliate website SEO vriendelijk te maken. Het is niet zo dat Yoast SEO er voor zorgt dat je beter gevonden gaat worden of je hoger in Google gaat brengen. Maar de Yoast SEO plugin kijkt hoe de website scoort op bepaalde SEO factoren.

Yoast SEO vertelt je door middel van groene en rode balletjes wat goed is (groen) of wat beter kan (rood) in de tekst. Hoe meer balletjes er groen zijn hoe beter het voor de SEO van jouw website is. Het beste is om alle balletjes groen te hebben, maar mocht er toevallig 1 of 2 balletjes rood blijven en weet je niet hoe je dit oplost dan is het ook geen probleem.

Kortom wil je hoog scoren met SEO installeer dan in ieder geval de Yoast SEO plugin, deze plugin is echt de aller belangrijkste en mag absoluut niet ontbreken, op geen enkele WordPress website maar al helemaal niet op een affiliate website.

WP Smush.it.

Je weet nu inmiddels wel dat het belangrijk is dat jouw website snel laad. Het is daarom belangrijk dat de afbeeldingen die je op jouw website hebt geplaatst niet extreem groot zijn. Ik kom nog steeds websites tegen waarop afbeeldingen staan die veel te groot zijn. Bijvoorbeeld op een pagina staan afbeeldingen die getoond worden in formaat 500 x 350 px.

Maar als je dan op de afbeelding klikt, opent deze opeens beeldvullend, dit is natuurlijk niet noodzakelijk. Maak de afbeelding altijd net zo groot als deze getoond moet worden, dus staat de afbeelding op de website in formaat 500 x 350 px, maak deze dan ook net zo groot voordat je hem upload naar jouw website. Dit scheelt soms wel honderden KB’s, zo niet meer, en hoe kleiner de afbeelding hoe sneller deze geladen wordt.

WP Smush.itMaar ook als je de afbeeldingen precies op het formaat hebt gemaakt zoals ze getoond worden, dan nog kun je behoorlijk wat laadtijd besparen door de WP Smush.it plugin te installeren. Deze plugin optimaliseert de afbeeldingen op jouw website en kunnen de bestandsgrootte wel tot 20% verkleinen. Zodat ze nog minder ruimte in beslag nemen, zonder dat de kwaliteit van de afbeelding achteruit gaat.

W3 Total Cache.

W3 Total Cache is een caching plugin die ervoor zorgt dat jouw WordPress website nog sneller laad. Een caching plugin zorgt ervoor dat de website al klaar staat, zodat deze niet meer alle afbeeldingen e.d. hoeft te laden als een bezoeker op de website komt. Als alle instellingen goed zijn ingesteld dan kan de website al binnen 1,5 seconde op het beeldscherm van de bezoeker staan.

w3 Total CacheHet is wel belangrijk dat een caching plugin goed ingesteld is, dit geld ook voor de W3 Total Cache plugin. Maar omdat deze plugin nogal uitgebreid is raad ik je aan om in Google te zoeken naar de juiste instellingen. Als je zoekt op “instellen W3 Total Cache plugin” Dan vind je meer dan genoeg websites die je helpen deze plugin op de juiste manier in te stellen.

Andere WordPress plugins.

Het kan best zijn, dat je andere WordPress plugins tegenkomt die je wilt installeren, dit moet je natuurlijk zelf weten. Maar let wel op dat je niet te veel plugins installeert. Hoe meer plugins je installeert, hoe trager jouw website kan worden en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Verwijder ook alle plugins die je toch niet gebruikt, ook plugins die gedeactiveerd zijn, maken een WordPress website trager.

Mijn advies is dan ook  installeer alleen bovenstaande belangrijke WordPress Plugins. Wil je toch nog andere plugins installeren, installeer dan alleen plugins die je echt nodig hebt zo voorkom je een trage website.

Content plaatsen.

content is kingMaar met alleen een WordPress website, geïnstalleerde belangrijke WordPress plugins en goede SEO ben je er echter nog niet. Je bent al wel een stap in de goede richting maar je zult ook regelmatig waardevolle content moeten plaatsen. Het is om ieder week 1 of 2 artikelen schrijven.

Dit moet wel echt waardevolle content zijn want zo maar een leuk verhaaltje zal niet zo veel uithalen in tegendeel zelfs. Als je content schrijft waar bezoekers echt wat aan hebben dan zullen zoekmachines en vooral Google dit zeer waarderen en jouw website hoger in de zoek resultaten plaatsen.

En dat is nou net wat je wil, want hoe hoger jouw website in de zoekresultaten staat des te meer bezoekers jouw website krijgt. En meer bezoekers is meer verkopen van jouw affiliate product.

belangrijke wordpress plugins

Starten met Affiliate Marketing

Wil je starten met Affiliate Marketing en kun je wel wat hulp gebruiken?
Dan is de Affiliate Marketing Revolutie een goede oplossing.
Wil je meer informatie klik dan op de button hieronder

Ja Ik Wil Meer Informatie Over de Affiliate Marketing Revolutie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *