Online Geld Verdienen als Student | Is dat echt mogelijk?

Online Geld verdienen als student is wel degelijk mogelijk. En is echt niet zo moeilijk als je denkt. Als student heb je altijd wel wat extra geld nodig. Is het niet voor de huur van je kamer, dan wel voor een extra avondje stappen. Ik kan mij voorstellen dat je denkt dat je hier geen tijd voor hebt, maar je kunt online geld verdienen zonder dat je hier veel tijd in hoeft te steken. Een paar uurtjes per week is al genoeg.

Wil je weten hoe je online geld kunt verdienen lees dan hieronder verder en kijk of het iets voor jou is.

Online Geld Verdienen als Student waar te beginnen?

Dit is de vraag die veel mensen hebben. Één van de beste manieren om online geld te verdienen als student is met affiliate marketing. Dit doe je met een affiliate website.

Een affiliate website is een website waar je producten van iemand anders promoot. Als er een verkoop plaats vindt via een persoonlijke affiliate link, op jouw website, dan krijg je een commissie betaald. Deze commissie is per product verschillend maar kan wel op lopen tot 50% van de verkoopprijs.

Is het moeilijk om online geld te verdienen met Affiliate marketing ?

Denk je dat affiliate marketing moeilijk is? Dat is totaal niet het geval. Zelfs als je niets af weet van websites maken, want dat is heel snel te leren.

Read Book Club GIF - Find & Share on GIPHY

Maar je moet hiervoor wel bij de juiste persoon zijn. Deze moet je als het ware bij de hand neemt en je alles goed uitleggen. Het liefst door middel van video’s, zodat je precies kunt zien wat je moet doen om een website te maken. Video’s kun je stop zetten of terug spoelen en je kunt alle handelingen na doen zodat je altijd goed zit.

Over waar je de juiste persoon vindt later meer.

Wil je weten hoe je een Affiliate website maakt en hoe je hier online geld mee kunt verdienen klik dan direct hier.

Wat heb je nodig?

Wil je online geld verdienen als student dan heb je natuurlijk niet genoeg aan een website alleen. Om online geld te verdienen moet je wel een paar dingen goed realiseren en van je website een affiliate website maken.

Een goede website komt er niet zomaar. Je zult er wel wat voor moeten doen. Maar dat is met alles zo als je iets wilt bereiken. Je moet niet naar een week al opgeven. Je zult ook moeten willen investeren in je eigen internet bedrijf. En dan bedoel ik niet alleen geld maar je zult ook tijd moeten investeren. Hierboven heb je kunnen lezen dat een paar uurtjes per week genoeg zijn om online geld te verdienen als student. En dat is ook zeker zo als je affiliate website eenmaal staat. Maar ik zal eerlijk zijn voordat de website eenmaal staat zul je toch wat extra tijd moeten investeren. Maar wees gerust dit hoef je niet in één keer te doen, dit kan makkelijk in etappes.

Wat kost het?

Eigenlijk is de grootste investering tijd want het enige wat een beetje geld kost zijn een domeinnaam en webhosting. Als je deze bij Versio afneemt zijn de kosten nog geen €10,- voor het eerste jaar. Waarschijnlijk zul je het volgende jaar wel iets duurder uit zijn. Omdat je veel blog artikelen moet schrijven en afbeeldingen op de website plaatst, heb je waarschijnlijk een iets grotere webhostingspakket nodig maar de kosten zullen dan toch nog onder de €20,- blijven.

Maar tegen die tijd heb je vast al meerdere verkopen gerealiseerd. En al ruim meer verdienen aan je website dan dat deze kost.

Meer geld hoeft het in principe niet te kosten, of je moet zelf geen blogberichten willen of kunnen schrijven en een tekstschrijver willen in huren. Dat kost natuurlijk wel geld. Maar ik raad je aan om de eerste blogartikelen zelf te schrijven, ook al doe je er wat langer over. Zo weet je waar je op moet letten als je artikelen laat schrijven. En als je eerst zorgt dat je al verdiensten hebt dan hoef je ook niet extra te investeren als je toch een tekstschrijver wilt in huren. Maar vind je het leuk om zelf te schrijven dan kost het je natuurlijk helemaal niets.

Waar kun je de kennis vinden?

Maar waar vind je nu de kennis en de juiste persoon waar ik het eerder over had. Een persoon die je kan helpen om een goed draaiende affiliate website op te zetten, een website die geld voor jou gaat verdienen? Deze juiste persoon is in mijn ogen Jacko Meijaard, Jacko heeft al vele duizenden mensen geholpen met het opzetten van een internet bedrijf. Hij heeft hiervoor een speciale video training gemaakt, die mensen helpt om thuis online geld te verdienen.

Jacko heeft een video training samengesteld waarin hij jou stap voor stap laat zien wat je moet doen om een goede affiliate website op te zetten. Hij laat je echt alles zien, vanaf het aanschaffen van een domeinnaam tot aan de kant en klare website. En hoe je ervoor zorgt dat de affiliate website geld voor jou gaat verdienen. Zodat je alles precies kunt nadoen en zo langzaam aan een eigen online onderneming opzetten.

Als je zijn video training (€47) aanschaft dan zal je naast de video’s ook tegelijk toegang krijgen tot zijn forum. Dit forum is eigenlijk wel net zo belangrijk als de training zelf. Want er zijn op dit moment al meer dan 7000 actieve leden. En deze leden zullen al je vragen beantwoorden waardoor je er nooit alleen voor staat. (maak hier dan ook gebruik van) Ook kun je je website laten beoordelen door de leden van het forum. En die zullen je dan adviezen geven van wat goed is en wat je zou kunnen verbeteren. Ook Jacko zelf is bijna dagelijks in het forum te vinden om ook vragen te beantwoorden.

Affiliate Marketing Revolutie

Wil je Online Geld Verdienen als student dan is affiliate marketing de oplossing. Het kost weinig tijd, je kunt deze tijd zelf indelen en het kan je behoorlijk wat opleveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *