Wat is affiliate marketing – En hoe verdien je hier geld mee Ontdek wat affiliate marketing precies is

Wat is affiliate marketing? Ontdek hier wat affiliate marketing is en hoe je hier geld mee kunt verdienen en hoe je vandaag nog kunt starten.

wat is affiliate marketingAls je geld wilt verdienen op internet dan kun je het beste starten met affiliate marketing. Maar wat is affiliate marketing nu eigenlijk en hoe moet je starten met affiliate marketing? Wil je weten wat affiliate marketing is en/of wil je geld gaan verdienen op het internet lees dan hieronder verder en ontdek hoe simpel het is om een affiliate website op te zetten.

Wat is affiliate marketing?

Vaak wordt er gevraagd “wat is affiliate marketing eigenlijk” en misschien zit jij ook wel met die vraag. Affiliate marketing is producten promoten die niet van jou zijn maar van iemand anders.

Je promoot deze producten met de bedoeling dat deze verkocht worden, nu denk je waarschijnlijk waarom zou ik een product promoten van iemand anders. Wel als jij succesvol een product promoot en deze wordt verkocht dan krijg jij hiervoor een percentage van de verkoopprijs.

Hoe hoog dit percentage is, is afhankelijk wat er is afgesproken met de verkoper van dit product, maar kan per product behoorlijk variëren. Als je een product als b.v. een smartphone promoot dan zal dit percentage vaak niet hoger zijn dan 6 a 7% van de verkoop prijs, maar promoot je een cursus of een e-book dan kan het zo maar zijn dat je 50% van de verkoop prijs krijgt.

Maar het is absoluut niet zo dat je met 50% van de verkoopprijs meer verdiend dan met 7%. Je moet ook kijken waar het meeste belangstelling voor is en waar het meeste op wordt gezicht op het internet.

Hoe kan ik beginnen met affiliate marketing?

Om te kunnen starten met affiliate marketing, zul je eerst een product moeten vinden die je kunt gaan promoten, maar waar vind je die? Dit is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, hiervoor zijn er namelijk affiliate netwerken. Bij deze netwerken zijn soms honderden product eigenaren aangesloten, het enige wat jij moet doen is je ook inschrijven bij deze affiliate netwerken.

Het inschrijven als affiliate bij een affiliate netwerk is overigens gratis, als je inschrijving eenmaal is goedgekeurd kun je op zoek gaan naar een product dat je aanspreekt en die je kunt gaan promoten.

Ik raad je wel aan om een product te kiezen waar je iets van af weet, je zult hier namelijk artikelen over moeten schrijven en als je een product kiest waar je niets mee hebt, zal dit schrijven behoorlijk tegen vallen.

Als je eenmaal een product gekozen hebt dan krijg je een zogenaamde affiliate link, dit is een link waarin een speciale code zit die aan jou gelinkt kan worden, als er nu via deze link een verkoop gegenereerd wordt dan krijg jij de commissie bijgeschreven op jouw rekening.

wat is affiliate marketing

Waar plaats je de affiliate link?

Het is nu de bedoeling om deze affiliate link te plaatsen op je website, dit kun je doen in een artikel die je speciaal voor dit product hebt geschreven of je koppelt de affiliate link aan een banner.

Ook kun je een advertentie plaatsen op Facebook en hierin het product promoten, waar je wel op moet letten is dat je geen affiliate link mag plaatsen in deze advertentie. Wel kun je een link plaatsen naar een pagina op je eigen website waar je dan wel de affiliate link plaatst.

Natuurlijk kun je ook gewoon via social media je affiliate link droppen echter zal dit bijna geen verkopen genereren, hoewel ik op deze manier op Twitter zo af en toe nog wel eens een verkoop genereer met alleen een affiliate link. Dit zijn dan echter wel nieuwe producten waar verder nog weinig over te vinden is op het internet.

Hoe pas je affiliate marketing succesvol toe?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het aan te raden dat je een website hebt als je wilt starten met affiliate marketing, heb je nog geen website dan is het aan te raden om een domeinnaam te registreren en hier webhosting bij te regelen, dit hoeft trouwens niet eens veel geld te kosten voor nog geen € 10 per jaar heb je bij Versio al een domeinnaam en hosting.

Op deze website plaats je dus artikelen die te maken hebben met het product dat je wilt promoten, in dit artikel plaats je een paar maal jouw affiliate link. Wel moet je zorgen dat jouw website goed gevonden gaat worden in de zoekmachines zoals b.v. Google, dit doe je door SEO toe te passen op de artikelen die je gaat schrijven.

Hulp bij het opzetten van een affiliate website!

Ik kan mij best voorstellen dat dit allemaal niet zo eenvoudig lijkt, niet is echter minder waar, als je eenmaal weet wat je moet doen dan heb je binnen de kortste keren een website opgezet waarmee je door middel van affiliate marketing geld verdiend op internet.

starten als affiliateJe kunt het allemaal zelf uitzoeken maar dit kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Maar met wat hulp heb je binnen een maand een affiliate website die er gelikt uitziet en die op ook nog eens geld voor jou verdiend.

Deze hulp is er in de vorm van de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van Jacko Meijaard.

In de AMR Training wordt o.a. behandeld:

  • wat is affiliate marketing
  • welk product moet ik promoten en hoe vind ik die
  • hoe maak ik een website
  • wat is SEO en hoe pas ik het toe
  • hoe schrijf ik berichten
  • hoe maak ik een Facebook advertentie
  • en nog heel veel meer

Jacko behandeld in deze training alles wat te maken heeft met affiliate marketing, je kunt over zijn schouders meekijken hoe hij een affiliate website opzet. Je kunt dit kopiëren en toepassen op je eigen website en zo ook een goed werkende affiliate business opzetten.

Wil je dus alles weten over affiliate marketing en wil je hier geld mee verdienen dan raad ik je aan om de AMR training te volgen, je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten, je betaald namelijk voor de hele training niet meer dan € 47 en mocht het bij nader inzien toch nies voor je te zijn dan geld er ook nog eens een 30 dagen geld terug garantie.

Online Geld Verdienen met Affiliate Marketing

Wil je ook online geld verdienen met Affiliate Marketing en ben je op zoek naar meer informatie? Schrijf je dan nu in voor de Affiliate Marketing Revolutie en ontdek hoe ook jij een leuk online inkomen per maand kunt gaan verdienen met affiliate marketing

Ja Ik Wil Meer Informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *