Wat is SEO

SEO is het optimaliseren van je website voor de zoekmachines en dan vooral voor Google want dit is de meest gebruikte zoekmachine.
Door je website te optimaliseren zul je beter gevonden worden in de (gratis) zoekresultaten en vooral hoger ranken in deze zoekresultaten, dit zal je vooral helpen aan meer gratis bezoekers.

Denk nu niet direct dat SEO heel erg moeilijk is want dat is absoluut niet zo. SEO draai voornamelijk om het bieden van relevante informatie op je website. Als Google ziet dat bezoekers echt iets aan de informatie op je website hebben dan zal Google dit waarderen en zal jouw website hoger gaan ranken in de zoekresultaten. En hoe hoger je website in de zoekresultaten staat hoe meer bezoekers je krijgt op deze website.

LET OP: Als je SEO toepast op jouw website denk dan niet dat deze van de ene op de andere dag hoger zal gaan ranken. SEO werkt nl. op langere termijn, als je constant goed geoptimaliseerde content toevoegt dan zal je website langzaam maar zeker hoger in de zoekresultaten komen en er ook blijven.